Dolar 32,5588
Euro 35,3130
Altın 2.467,69
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cum 31°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C

Yazın coşkusu TV+’la açık hava sinemasında yaşanacak

Yazın coşkusu TV+’la  açık hava sinemasında yaşanacak
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2024 12:39
19

İstanbul’da bu yaz TV+ ile açık sinema rüzgarı esecek. TV+ ana sponsorluğunda Yapı Kredi bomontiada’da 9 Temmuz’da başlayıp 27 Ağustos’a kadar sürecek sinema şöleninde, Oscarlı filmlerin de dahil olduğu birbirinden özel yapımlar sinema severlerle buluşacak. Yazın ve sinemanın keyfi, Türkiye’nin süper içerik platformu TV+ ile yaşanacak.

Yazın coşkusu ve sinema keyfi, Türkiye’nin süper içerik platformu TV+ ile açık hava sinema şöleninde yaşanacak. TV+ ana sponsorluğunda, Yapı Kredi bomontiada’da yaz sezonu boyunca her salı akşamı birbirinden özel yapımlar sinema severlerle buluşacak. 

ARA REKLAM ALANI

Sadece TV+’ta yayımlanan Oscarlı fimler

Yapı Kredi bomontiada’daki ilk gösterim 9 Temmuz günü, bu yıl en iyi film dahil 5 dalda Oscar’a aday gösterilen ve En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’nı kazanan, Türkiye’de ise sadece TV+’ta yayımlanan “The Holdovers” ile başlayacak.

27 Ağustos’a kadar devam edecek olan etkinlikte, yabancı dilde en iyi film dahil beş dalda Oscar’a aday gösterilip En İyi Özgün Senaryo Oscar’ını alan ve Türkiye’de yine sadece TV+’ta yayımlanan “Anatomy of a Fall” da dahil olmak üzere her zevke hitap eden seçkin filmler, açık havada ve nostaljik bir ambiyansta sinema keyfini yaşatacak.

Gösterimi gerçekleştirilecek filmlerin takvimi şu şekilde:

The Holdovers (9 Temmuz)  Death On The Nile (16 Temmuz)  Anatomy of A Fall (23 Temmuz)  

The Intern (30 Temmuz) Teacher’s Lounge (6 Ağustos) La La Land (13 Ağustos) 

Top Gun Maverick (20 Ağustos)   Wrath of Man (27 Ağustos)

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.