Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
32°C
Hafif Yağmurlu
Pts 33°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Eskişehir’e gelen yerli ve yabancı konuklar Başkan Vekili Çuhadar’ı ziyaret etti

Eskişehir’e gelen yerli ve yabancı konuklar Başkan Vekili Çuhadar’ı ziyaret etti
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2024 16:54
12

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Çuhadar, konuklarını meclis salonunda ağırlayarak festival kapsamında yerli ve yabancı konukları Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

ARA REKLAM ALANI

Çuhadar, “Böylesine güzel bir festivale ev sahipliği yaptığımız için çok şanslıyız. Sizler umarım buradan mutlu bir şekilde ülkelerinize dönersiniz ve bizim gönül elçilerimiz olursunuz.” ifadelerini kullandı.

Sivrihisar Belediye Başkanı Dökmeci de, “Elini hiçbir zaman üzerimizden çekmeyen ve her konuda bize destek olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkür ediyorum. Sivrihisar’ımız festivalle taçlanacak.” dedi.

Konuklar ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Çuhadar’a takdim eden gruplar, Eskişehir’de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Ziyaret sonunda Meksika grubu meclis salonunda mini bir gösteri sundu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.