Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
32°C
Hafif Yağmurlu
Pts 33°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden yollarda gece mesaisi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden yollarda gece mesaisi
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2024 16:31
10

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kent genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Ertuğrulgazi Mahallesi Bahar Sokak ile Çamlıca Mahallesi Kanalboyu Sokak’ı birbirine bağlayan TCDD Çilem Köprüsü üzerinde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları sabahın ilk saatlerine kadar devam etti. 

ARA REKLAM ALANI

Gece mesaisi kapsamında Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin şehir merkezi, ilçe ve mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan yollar başta olmak üzere boyası deforme olan tüm yollarda trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla şerit ve çizgi boyama çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Basın Şehitleri Caddesi’nde yol çizgi boyama çalışmaları gerçekleştirildi. Bir diğer çalışma noktası ise Şahin Caddesi oldu. Ekipler, Şahin Caddesi’nde orta refüj yapım gerçekleştirdi. Büyükşehir belediyesi yetkilileri, kentin birçok noktasında trafiğin aksamaması için gece mesaisine ağırlık verildiğini belirterek çalışmalar nedeniyle sürücülerin alternatif güzergahları kullanmalarını, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiğini hatırlattı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.