Dolar 32,5588
Euro 35,3130
Altın 2.467,69
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cum 31°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C

Başkan Aras: “Cumhuriyetimiz ve ülkemiz siz gençlere emanet”

Başkan Aras: “Cumhuriyetimiz ve ülkemiz siz gençlere emanet”
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2024 16:01
23

Muğla Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Gençlik Festivali ve beş ilçede konser düzenledi. 15 Mayıs’ta başlayan, 19 Mayıs’ta sona eren ve bu yıl ilki düzenlenen Agora Gençlik Festivali’nde gençler oyunlar, basketbol, badminton, ayak voleybolu, bilek güreşi, DJ performansları ve çeşitli etkinliklerle eğlendi.

19 Mayıs’ta Menteşe Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda Gazapizm, Köyceğiz ilçesinde Kolpa, Yatağan ilçesinde Necati ve Saykolar, Milas ilçesinde Sakiler, Kavaklıdere ilçesinde Kutsi, Datça ilçesinde MBB Popüler Müzik Orkestrası konserleriyle 19 Mayıs coşkusunu tüm Muğla’ya yaşattı.

ARA REKLAM ALANI

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Kavaklıdere Kutsi konserinde 19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu coğrafyasındaki milli mücadeleyi örgütlemek, Türk Ulusu’nun karakterine en uygun yönetim biçimi olan Cumhuriyet’i kurmak için yola çıktığını ve bu hedeflerin hepsini gerçekleştirdiğini söyledi.

Ahmet Aras; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızı tüm Muğla’da coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günü çok güvendiği gençlere bayram olarak armağan eden Ulu Önderimiz Atatürk; “Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.” demiştir. Ata’mızın bize verdiği en önemli ödev bu. Bizler de O’nun bize bıraktığı mirası sonuna kadar koruyacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.