Dolar 32,9454
Euro 35,3213
Altın 2.457,13
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C
Paz 31°C

ABB, kurban bağışlarını almaya devam ediyor

ABB, kurban bağışlarını almaya devam ediyor
REKLAM ALANI
16 Haziran 2024 20:49
26

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla Başkentteki ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Tüm Türkiye’ye örnek olan sosyal yardım kampanyalarına imza atan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı sebebiyle hayırsever ve ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getirerek köprü görevi gördü. 

ARA REKLAM ALANI

“Paylaştığın senindir, hemşehrini sevindir” sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında; Keçiören Ovacık, Yenimahalle Yakacık, Çankaya Mühye, Mamak Ortaköy ile Gölbaşı Oğulbey olmak üzere toplam 5 ilçede kurulan kurban kesim alanlarında bekleyen soğuk zincir araçları, vatandaşların kestirdiği kurbanlıkların etlerini bağış olarak kabul ediyor.

Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar ayrıca, Hipodrom Caddesi üzerinde Toptancı Hali’nin yanında yer alan PORTAŞ Soğuk Hava Deposu’na da et getirerek iyilik hareketine katılıyorlar.

PORTAŞ Soğuk Hava Deposu bayramın birinci günü saat 23:59’a kadar, ikinci günü ise saat 13:00’e kadar et bağışlarını sosyal destek alan ailelere dağıtılmak üzere kabul edecek.

 

Etlerin bozulma riskine karşın belirtilen tarih ve saatler dışında bağış kabul edilmediğini belirten Sosyal Hizmetler Dire Başkanı Önder Yanmaz kampanyanın detaylarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak ‘Paylaştığın senindir, hemşehrini sevindir’ sloganıyla bu Kurban Bayramı’nda da yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmayı hedefledik. Hayırsever vatandaşlarımız tarafından kurban et paylarının Kurban Bayramı’nın birinci günü 24.00’e kadar, ikinci günü de öğlen 13.00’e kadar kabulünü yapacağız. Ardından ekiplerimiz, sosyal yardım alan aileleri puanlama sistemine göre en yüksek puandan başlamak üzere etleri göndereceğiz. Bize destek sağlayan hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyor aynı zamanda tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyoruz.”  

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.