Dolar 32,7385
Euro 35,1325
Altın 2.449,43
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 31°C
Sal 31°C

İmamoğlu: Bu 5 yıl, Tuzla tarihine özel bir dönem olarak geçecek

İmamoğlu: Bu 5 yıl, Tuzla tarihine özel bir dönem olarak geçecek
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2024 11:40
122

İmamoğlu, Bingöl’ün, eski CHP Tuzla İlçe Başkanı olması nedeniyle, İBB nezdinde 2019’dan bu yana verdikleri belediyecilik hizmetlerinin canlı tanığı olduğuna vurgu yaparak, “İlçe başkanı kimliğiyle, yereli çok dert edinen ve onu sürekli diri tutma gayreti içerisinde olan ve çözümü konusunda da etkin rol alma prensibini hiçbir zaman geri çekmeyen, iyi bir ilçe başkanlığı sınavı vermiş arkadaşlarımızdan birisidir. Şimdi bu, kendisine, İstanbul'da bir kısım belediye başkanlarımızda da olduğu gibi, farklı bir sorumluluk yüklüyor. O da her yerde söylediğimiz, yeni nesil belediyecilik anlayışının vücut bulması gereken özel belediye başkanlarımızdan birisi Eren Ali Bingöl Başkanımız. Bunu da layıkıyla yapacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

ARA REKLAM ALANI

“Geçtiğimiz 5 yılda elde edilen tüm veriler, deneyimler, sorumluluklar her yönüyle sırtında bir yüktür.” diyen İmamoğlu, şöyle devam etti:

“Biz de böylesi bir sorumluluğa ve böylesi bir kavramı, yeni nesil anlamıyla üstlenecek ve taşıyacak olan yol arkadaşımızın başarılı olması ve gerçekten şehrimizde, ülkemizde örnek belediye başkanlarını, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına hediye etme noktasında da elimden gelen bütün gayreti o arkadaşlarıma bütün desteği vermekten geri durmayacağımı bildirmek isterim. İstanbul'da bu misyonu taşıyan belediye başkanlarımız var. Türkiye'de bu misyonu taşıyan belediye başkanlarımız var.” ifadelerini kullandı.

Önceki dönemde İBB-Tuzla Belediyesi iş birlikleri ve ilişkilerin eş güdümünde bazı zafiyetler ve sıkıntılar oluştuğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Bunlar giderildiğinde ne kadar daha pratik, ne kadar daha güçlü iş birliği yapılabileceğini de Tuzla halkına hep beraber ispat edeceğiz. Geçtiğimiz 5 yıla tabii ki çok hizmet sığdırdık Tuzla'da. Ama bu 5 yıl, onu da geçerek, aşarak, İBB-ilçe belediyesi iş birliğiyle, Tuzla'nın tarihine özel bir dönem olarak geçecektir.” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Bingöl de İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, “Tuzla halkına hizmet etmekte, sizin belediyecilik anlayışınızla birlikte vatandaşlarımıza eşit mesafede, sadece ama sadece hizmeti öne alarak, asla ego yapmadan, sadece Tuzla halkına hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. Ve ben inanıyorum ki, bu 5 yılda da sizin bu göstermiş olduğunuz tutum ve davranışı, çok güzel bir şekilde temsil edeceğiz ve çok daha güzel yarınlara da kavuşturuyor olacağız.” sözleriyle dile getirdi.

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Bingöl, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Tuzla’nın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.