Dolar 32,7063
Euro 35,2818
Altın 2.446,55
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C

Hatayspor’un yeni başkanı Levent Mıstıkoğlu oldu

Hatayspor’un yeni başkanı Levent Mıstıkoğlu oldu
REKLAM ALANI
28 Haziran 2024 20:15
23

Divan Başkanlığına Av. Sinan Akgöl, divan üyeliğine ise Nihat Mazmanoğlu, Sadullah Ergin, Erman Solağan ve Şekip Önal seçildi.

Levent Mıstıkoğlu seçim öncesi genel kurul üyelerine seslenerek, “Hatayspor hepimizin gözbebeği. Bugüne kadar sadece Antakya’nın takımı gibi bir intiba vardı. Biz bunu değiştireceğiz. Hatayspor tüm şehrin takımı olacak. Ayrıca herkese şeffaflık vadediyoruz. Hatayspor artık kapalı kapılar ardında yönetilmeyecek. Kıymetli taraftarımız ve güzide basınımız her şeyden haberdar olacak. El birliğiyle takımımızı en iyi yerlere getirmek için çalışacağız” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Açık oylama ile yapılan seçim sonucunda Levent Mıstıkoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu listesi oybirliğiyle Hatayspor’da göreve seçildi.

Hatayspor’un yeni yönetim kurulu listesi şöyle:

1-Levent Mıstıkoğlu (Başkan)
2-Ahmet Atıç
3-Asaf Asfuroğlu
4-Atay Yıldız
5-Ender Yardımcı
6-Hüseyin Doğru
7-İbrahim Alkan
8-Malik Akyürek
9-Mehmet Bulanık
10-Mehmet Kılıçlar
11-Mehmet Reşat Akpınar
12-Mustafa Baştuğ
13-Osman Dönmez
14-Osman Oğuz Çolak
15-Gazi Osman Ovalı
16-Sabit Karadeniz
17-Selahattin Eskiocak
18-Tahir Sedat Zelluh
19-Tuğbay Volkan Öztürk

Başkanlığa seçilen Levent Mıstıkoğlu, seçiminin ardından bugüne kadar kulübe önemli katkılar sağlayan iş insanı Recep Atakaş’ın Onursal Başkan olarak gösterilmesini teklif etti. Yapılan oylamada oybirliğiyle ‘Recep Atakaş Hatayspor’un Onursal Başkanı’ olarak ilan edildi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.