Dolar 32,5588
Euro 35,3130
Altın 2.467,69
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cum 31°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C

Foodiefest kapılarını açtı: Müzik ve gastronomi bir araya geldi

Foodiefest kapılarını açtı: Müzik ve gastronomi bir araya geldi
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2024 14:22
34

Yemek ve müzik konseptini bir araya getiren Foodiefest etkinliği İstanbul Life Park’ta yoğun bir katılımla kapılarını açtı. Sokak lezzetleriyle donatılan etkinlik alanı, adeta bir gastronomi festivaline dönüştü. Lezzetli yemeklerin ardından, müzik dünyasının ünlü isimleri sahne aldı. Foodiefest, yemek ve müzik konseptini bir araya getirerek katılımcılara farklı bir deneyim sundu.

Sokak lezzetleri ile lezzet şöleni 

ARA REKLAM ALANI

Etkinlik kapsamında sokak lezzetleri büyük ilgi gördü. Stantlar ve karavanlarda kurulan lezzet durakları festival alanını çevreledi. 50’den fazla hamburger, hotdog, kokoreç, tantuni gibi sokak lezzetleri festivale gelenlere sunuldu ve katılımcılara adeta bir lezzet şöleni yaşatıldı.

Müzik dünysasının ünlü isimleri sahnedeydi 

Foodiefest, yalnızca yemekle sınırlı kalmayıp, müzik dünyasının popüler isimlerini de ağırladı. Cem Yenel’in açılışını yaptığı sahnede, Melis Fis de performans sergiledi. Ardından Ayhan Sicimoğlu’nun Latin ritimleriyle sahne aldığı gecenin ilerleyen saatlerinde şarkıcı Buray festival alanını coşturdu. Festival sahnesinin kapanışını ise Köfn grubu yaptı.

“İlk yılımızda amacımıza ulaştık”

Life Park Genel Müdürü Neslihan Gencer, 'Önce Yemek, Sonra Müzik' konseptini oluşturduklarını söyledi. Gencer "Bütün yemek tutkunlarını Bir arada buluşturmak istedik. İlk yılımız bence amacına ulaştı. Beklentimiz üzerinden bir katılım gerçekleştirdi. Her yıl devam ettirmeyi düşünüyoruz. Konseptimiz yemekten çıktı. Sokak lezzetlerini bir araya getirdik. Bunu da güzel insanlarla yapmak istedik; Ona göre sanatçılarımız belirledik" dedi.

"Müzik ve yemek iki büyük keyif"

Şarkıcı Buray, konser öncesinde "Bir insanın en güzel iki keyfi müzik ve yemek. İkisinin bir festival alanında birleşmesi harika. Yaz da geliyor, cıvıl cıvıl enerji. Bence herkesin ihtiyacı olan bir festival. Bahar modu, enerji güzel. Müzik güzel, yemekler güzel, daha ne olsun diye düşünüyor insan” diye konuştu.

Yeni albüm ve klip çalışmaları 

Kasım ayında çıkan yeni albümü hakkında da bilgi veren Buray, 14 şarkıdan oluşan albümlerine büyük ilgi olduğunu belirtti. Albüm çıkışından sonra hangi parçaya klip çekeceklerine karar vermekte zorlandıklarını söyleyen Buray, "İnananların görüşlerini ve yorumlarını internetten takip ediyoruz. Onların zevkine göre öne çıkan parçalar vardı. Geçtiğimiz hafta iki tane klip çektik. Bir hikaye gibi senaryomuz var, iki şarkıya çekmiş gibi olduk. İkisi birbirini tamamlayan hikayeyi anlatıyor. 'Beduam Yok' ve 'Kalbime Kalbime'. Renkli bir klip oldu” ifadelerini kullandı.  

Suer: Keyifler yerinde

Oyuncu Sacit Suer de "Dizimizin finalini çekiyoruz. Bu hafta artık yeni sezon için yeni işlere bakacağız. Bugün de Life Park'a gelip hem lezzetleri tadıp hem de eğlenmeye geldik. Sanatçı arkadaşlarımız sahne alıyor keyifler yerinde" dedi.

Ayhan Sicimoğlu ise şunları söyledi:

"Güzel hava güzel konsept ve bugün hava iyi. Oksijenimiz bol. Çocukların gelmesini çok istiyorum. Alışsınlar müziklere danslara. Demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin parçası bunlar."

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.