Dolar 32,7213
Euro 35,0811
Altın 2.444,96
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 31°C
Sal 31°C

BMI ve Paris Sorbonne Üniversitesi, Executive MBA programındaki ilk liderleri mezun etti

BMI ve Paris Sorbonne Üniversitesi, Executive MBA programındaki ilk liderleri mezun etti
REKLAM ALANI
25 Haziran 2024 15:41
17

İş dünyası öngörülemez küresel ekonomik ve politik krizlerle mücadele ederken şirketler, liderlerinin üstün becerileri ile olası risklere karşı kalkan oluşturuyor. Ekiplerinin performansını yükseltmek, verimliliği artırmak, üretkenliği teşvik ederek kaynakların doğru kullanılmasını sağlamak isteyen liderler ise bu süreçte, uluslararası eğitimlerle potansiyellerini açığa çıkarmaya odaklanıyor. İş dünyasına fark yaratan bireyler kazandırmak ve profesyonellerin hedeflerini gerçekleştirmesini sağlamak amacıyla eğitim programları düzenleyen Business Management Institute (BMI) Business School ise Paris Sorbonne Üniversitesi iş birliğiyle Türkiye’de ilk defa 2022’de başlattıkları International Executive MBA Programı’nın ilk mezunlarını verdiğini açıkladı. Uluslararası işletme yüksek lisans programına katılanlar, 18 aylık eğitimlerini tamamlayarak geçtiğimiz günlerde Paris Sorbonne Üniversitesi’ndeki mezuniyet töreninde M2 diplomalarını aldı. 

Mezuniyet törenine katılan BMI Business School İstanbul Genel Müdürü Hasan Altunkaya, konuya dair “İlk mezun sınıfımızın başarılarını kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu dönüm noktası, üst düzey yönetici eğitimi sunma ve küresel iş liderleri yetiştirme konusundaki kararlılığımızı ortaya koyuyor. IAE Paris Sorbonne Business School ile olan ortaklığımız, bu dünya çapındaki programı İstanbul'a getirmemizde çok önemli bir rol oynadı. Eğitimimize katılacak gelecekte dönemdeki grupları ağırlamayı dört gözle bekliyoruz” açıklamasında bulunurken program hakkında da bilgiler paylaştı. 

ARA REKLAM ALANI

Avrupa ve Türkiye'den seçkin profesörler ders verdi

Executive MBA Programı’na katılan liderlere stratejik pazarlama, finansal muhasebe, insan kaynakları yönetimi, kurumsal finans, dijital dönüşüm alanlarında eğitim verildi. Avrupa ve Türkiye'den seçkin profesörlerin ders verdiği programda vaka çalışmaları, simülasyonlar ve liderlik koçluğu yöntemleri kullanılırken akademik bilgi ile pratik uygulamalar birleştirildi. Böylece, deneyimli profesyonellerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan programla liderlerin küresel iş ortamında başarılı olmaları desteklendi. 

BMI’nın gerçekleştirdiği programın ilk mezun grubunda Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden ve sektörlerden üst düzey yöneticiler yer aldı. 16 yıllık profesyonel deneyime sahip olan katılımcıların yaş ortalaması 39 olarak ölçüldü. Bu bulgu, özellikle orta ve üst düzey yöneticiler için hazırlanan eğitim programının doğru bir katılımcı kitlesi ile buluşturulduğunu gösteriyor. 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.