Dolar 32,7086
Euro 35,2352
Altın 2.446,43
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C

Viranşehir Devlet Hastanesi’nde endoskopi ve kolonoskopi ünitesi açıldı

Viranşehir Devlet Hastanesi’nde endoskopi ve kolonoskopi ünitesi açıldı
REKLAM ALANI
3 Haziran 2024 17:56
21

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz, mide veya bağırsak şikayetleri olan hastaların öncelikle polikliniklere başvurmalarını isteyerek, yapılan ön değerlendirme ve tetkikler neticesinde poliklinik doktorları tarafından uygun görülürse hastalara endoskopi ve kolonoskopi işlemleri için randevu verildiğini belirtti.

Solmaz; "Böylelikle vatandaşlarımızın Viranşehir ilçemizden çevre illere gitmeleri önemli oranda azaltacaktır. Viranşehirli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Viranşehir Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanları ise endoskopi uygulamasının yemek borusu, mide ve kalın bağırsaktaki yara, tümör ya da polip gibi durumların tanısı ve tedavisinde kullanıldığını ifade ederek, “Endoskopi işlemi aynı zamanda yemek borusundaki daralmaları düzeltmek, polipleri kesmek, midedeki yabancı cisimleri çıkarmak için de kullanılabiliyor. Hastalarımız mevcut tahlil ve tetkikleri ile genel cerrahi poliklinik randevusu alarak hastanemize başvurabilirler. Genel cerrahi uzmanı muayenesinden sonra gerekli görülmesi durumunda randevu verilerek endoskopi işlemleri yapılmaktadır." ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.