Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 22°C
Az Bulutlu
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 23°C

Başkan Tugay’dan Karşıyaka’ya destek mesajı

Başkan Tugay’dan Karşıyaka’ya destek mesajı
REKLAM ALANI
28 Nisan 2024 17:55
30

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay ile 1912 Karşıyaka Derneği'nin üye katılım törenine katıldı. Üye katılım töreninde Başkan Tugay'a şilt takdim edildi. Törende Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal da derneğe üye oldu.

Karşıyaka belediye başkanı olmasının hayatındaki en güzel olaylardan biri olduğunu ifade eden Başkan Tugay, şunları söyledi:

ARA REKLAM ALANI

"Onunla beraber başlayan süreçte bu büyük ve güzel ailenin bir parçası oldum. Geçen 5 yıl maalesef hiç beklemediğimiz şeyler yaşamamıza sebep oldu. Pandemi yaşadık, İzmir'de kendi yaşam süremiz içinde yaşadığımız en şiddetli depremi yaşadık. Ekonomik kriz ve bir sürü sorunun yaşandığı dönem oldu. Ancak dünyanın en özel kentlerinden birinde yaşıyoruz, en önemli, değerli kültürlerinden birine sahibiz. Karşıyaka'dan büyükşehire gitmiş ilk belediye başkanı olarak bana verdiğiniz destek için, İzmir'in de 35'inci belediye başkanı olma şerefine ulaştırdığınız için teşekkür ederim. Bu semte güzellikler, kalite, mutluluk, başarı yakışıyor.

Başkan Tugay, futbolda bir üst lige yükselme hedefini sürdüren Karşıyaka’ya Play-Off mücadelesinde başarı dileyerek, “Üzerime düşeni hem bugün hem önümüzdeki yıllarda yapmaya devam edeceğim. Benim için bir onur olacak” dedi.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.