Dolar 32,7384
Euro 35,1495
Altın 2.443,62
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Siyasilerden Anneler Günü mesajı

Siyasilerden Anneler Günü mesajı
REKLAM ALANI
12 Mayıs 2024 15:54
43
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Anneler Günü'nü tebrik ettiğini mesajında, "Sevginin, fedakârlığın, merhametin ve nicesinin karşılığı olan tek kelime; “Anne…”  Annelerimizin gününü kutluyor; ebediyete uğurladığımız tüm annelerimizi özlem, rahmet ve minnetle yad ediyorum." ifadelerine yer verdi.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Sevgi dolu yürekleriyle her günümüzü anlamlandıran, hayatımıza neşe ve güzellik katan annelerimiz… Anneler Gününüz kutlu olsun!" dedi.
 
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, annelerin ve ilk kez anne olacakların Anneler Günü'nü kutladı. Koca, "Bir anne için yazılabilecek en güzel şiirlerden birini birlikte okuyalım: 'Yoktur Gölgesi Türkiye’de'" ifadesini kullandı.
 
Ticaret Bakanı Ömer Bolar, Anneler Günü'nü şu sözlerle kutladı:
 
"Başta şehit annelerimiz ve Gazzeli anneler olmak üzere, hayatımızdaki her güzel duygunun kaynağı ve her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım."
 
İletişim Başkanı Fahrettin Altun mesajında, "Bu vatan için canlarını feda eden kahramanlarımızı yetiştiren şehit anneleri başta olmak üzere, geleceğimizin teminatı gençlerimizi büyüten, fedakârlık ve sabırla onları geleceğe hazırlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm anneleri rahmetle, hürmetle, hasretle yad ediyorum. “Cennet, annelerin ayakları altındadır." ifadelerine yer verdi.
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın nneler Günü mesajı şöyle:
 

"Anneler, hayatımızı anlamlandıran sevgi, şefkat ve merhametin en değerli temsilcileridir. Her daim üzerimize titreyen, varlıklarıyla her zaman enerjimizin kaynağı olan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum."

ARA REKLAM ALANI

Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, "Aziz vatanımız için evladını şehit vermiş kıymetli annelerimiz ile merhametin ve sevginin timsali tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum.  Başta rahmetli annem olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi özlem ve duayla yad ediyorum." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Gözlerini kapatıp "Vatan sağ olsun" diyen dağ yürekli şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Bir gün değil her gün hürmet ve minnetle…" sözleriyle Anneler Günü'nü kutladı.
 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır mesajında, "Hakları ödenmez. Kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Tüm annelerimizin ve anne yüreği taşıyan herkesin Anneler Günü kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'un mesajı şu şekilde:
 
"Tüm güzel kelimelerin manaları annenin varlığında tecessüm eder. Koşulsuz, karşılıksız, en arı, en duru sevginin kaynağıdır anne. Başta Millî Mücadele'nin, şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum."
 
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Başta vatanımız için evlatlarını şehit vermiş anneler olmak üzere her daim koşulsuz sevgi ve fedakârlıklarıyla evlatlarımızı yetiştiren, çalışkanlığıyla ülkemizin bereketine bereket katan tüm annelerimizin  Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerine yer verdi.
 
"Sevgi ve saygının en büyüğü onlarındır." diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Bugün Anneler Günü! Bizleri şefkatiyle fedakarca büyüten, ilk öğretmenimiz ve hayat boyu rehberimiz olan annelerimizin günü… Yaşam yolculuğumuzda gösterdiği sabır ve özveri için değerli annelerimize minnettarız. Sevgi ve saygının en büyüğü onlarındır. Bu vesileyle Anneler Günü’nü tebrik ediyor; ahirete irtihal etmiş tüm anneleri rahmet ve minnetle yâd ediyorum." sözleriyle Anneler Günü'nü kutladı.
 
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mesajında, "Anne, karşılıksız sevginin, şefkatin ve merhametin timsalidir. Hiçbir zaman haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimiz, her zaman sevginin ve hürmetin en büyüğünü hak ediyor. Şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Çok kıymetli annem ve ebediyete irtihal eden tüm annelerimizi rahmetle anıyorum." ifadelerine yer verdi.
 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Anneler Günü mesajı şöyle:
 
"Duaları ve sonsuz sevgileriyle manevi dünyamızı besleyen, fedakarlıkları ve emekleriyle bizleri büyüten, yokluğunda bile varlığını hissettiğimiz annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Anneler Günü münasebetiyle, aziz şehitlerimizin annelerine hürmetlerimi sunuyor, İsrail zulmüne karşı evlatları ve vatanları için canlarını siper eden Filistinli anneleri selamlıyorum. Başta sevgili annem olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş annelerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve afiyet diliyorum."
 
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Fedakarlıklarını ve sevgilerini bir an bile bizlerden esirgemeyen annelerimiz iyi ki varlar. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere; annemin, eşimin, gelinimin, tüm annelerin ve anne olmayı bekleyenlerin Anneler Günü kutlu olsun." dedi.
 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.