Dolar 32,7890
Euro 35,2180
Altın 2.444,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C

Kadıköy Bostanları’nda yaz dönemi başladı

Kadıköy Bostanları’nda yaz dönemi başladı
REKLAM ALANI
12 Mayıs 2024 18:25
31

Kadıköy Belediyesi’nin yaz ve kış dönemi olmak üzere her yıl 592 kişiye hizmet verdiği Kadıköy Bostanları’nda ilk fideler toprakla buluştu. Fenerbahçe, Moda, Acıbadem ve Göztepe mahallelerinde bulunan Kadıköy Bostanları’nı kullanmak için bu dönem yaklaşık 3 bin Kadıköylü başvuruda bulundu. Kadıköy Belediyesi tarafından çekilen kura sonucunda 4 bostanda 296 asil, 296 da yedek olmak üzere toplam 592 kullanıcı Kadıköy Bostanları’nı kullanmaya hak kazandı. Bostan kullanıcıları, bu hafta sonu düzenlenen törenlerle açılışı yapılan bostanlarda belediye tarafından kendilerine verilen fide ve tohumları toprakla buluşturdu.

“Dayanışmayla büyüyecek”

ARA REKLAM ALANI

Kadıköy Bostanları’nın açılışında konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı  “Kent hayatının yorucu, kalabalık ve stresli ortamından sıyrılarak kendi sebzelerinizi yetiştirebileceğiniz bostanlarımızda toprakla, tohumla ve elbette bol üretimle geçireceğiniz keyifli bir dönem sizleri bekliyor. Bu üretim sürecinin yanı sıra bostanlarımız aynı zamanda bir süre sonra komşuluk ilişkilerinin pekiştirildiği ve hasatların pay edildiği birer dayanışma merkezleri hâlini de alıyor. Bizler, Kadıköy Bostanlarının en çok bu özelliğini seviyoruz; çünkü her güzel şey gibi üretimin de ancak dayanışmayla büyüyeceğini biliyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.