Dolar 32,6161
Euro 35,3344
Altın 2.471,79
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cum 31°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C

Ankara Kent Konseyi ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Ankara Kent Konseyi ilçe ziyaretlerine devam ediyor
REKLAM ALANI
24 Mayıs 2024 12:21
28

Toplantıda; Kent Konseyi’nin hangi çalışmalarda etken olduğu, ilerleyen süreçlerde ortak hangi projelerde paydaşlarla birlikte nasıl hareket edilmesi gerektiğini ve kentin gelişiminde hangi yöntem ve yolun izlenmesi gerektiğine ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çalışmalarından dolayı Ankara Kent Konseyi’ni tebrik ederek sözlerine başlayan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, “Kent Konseyi en çok katkıyı verecek kurumların başında geliyor. Çankaya sadece Çankaya değil aynı zamanda Ankara.” ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

Ankara Kent Konseyi’nin son 5 yıl da yapmış olduğu çalışmalar ile kendinden söz ettirdiğini dile getiren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘‘Son 5 yıl da Ankara Kent Konseyi çalışmalarıyla hissettirdi kendini ben bunu söylüyorum, arkadaşlarımın eşliğinde tüm çalışmaları takip ettim çok güzel işlere imza attınız, büyük heyecanla çalıştınız ve lokomotif olarak başarılı oldunuz.’’ dedi. 

Ankara Kent Konseyi’nin geçtiğimiz dönem yaptığı çalışmaları anlatan Halil İbrahim Yılmaz, yeni dönemde kültür sanat, sokak hayvanları ve tarım konularında iş birliği yapmak istediklerini iletti.

Ankara Kent Konseyi yönetimi son olarak Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e ziyaret düzenledi. Pursaklar Belediyesinde gerçekleşen ziyarette, Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Savaş Zafer Şahin, ilçenin Protokol Yolu üzerinde olması nedeniyle önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek “Tüm Ankaralılar Pursaklar’dan geçerek Esenboğa Havalimanı’na ulaşabiliyor. Dolayısıyla burası çok ciddi bir vitrin ve vizyon. Geliştirilecek projelerde bunu değerlendirmek tüm kente önemli katkıda bulanabilecek bir içerik taşıyor.” dedi. 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.