Dolar 32,5588
Euro 35,3130
Altın 2.467,69
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cum 31°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C

ABB’den “Kadın Emeği Pazarı”

ABB’den “Kadın Emeği Pazarı”
REKLAM ALANI
8 Haziran 2024 14:21
22

Özel günler öncesi “Kadın Emeği Pazarları” kuran Ankara Büyükşehir Belediyesi, kadın girişimcilerin el emeği göz nuru hazırladıkları ürünlerini satmaları için fırsat yaratıyor.

Son olarak Kurban Bayramı öncesinde kadın girişimcilerin ekonomilerine katkıda bulunmak amacıyla Antares Alışveriş Merkezi’nde kurulan pazarda girişimci kadınların hazırladığı takı, toka, çanta, tekstil ürünleri, cüzdan ve süs eşyaları satışa sunuldu.

ARA REKLAM ALANI

Kadın Emeği Pazarı, 9 Haziran Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancılar, kurulan Kadın Emeği Pazarlarının hem yurttaşlardan hem de kadın girişimcilerden büyük ilgi gördüğünün altını çizerek, “Yerel kalkınmada kadın emeğinin ve kadın girişimciliğinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda kadın girişimcileri desteklemeye devam ediyoruz. Yıl boyunca Ankara’nın çeşitli noktalarında halka açık olarak kadın girişimcilerimizin ürettikleri ürünleri satabilmeleri için imkânlar sunuyoruz. 3 gün boyunca sürecek etkinliğimizde kadın girişimcilerimiz emeklerini halka sunabilecek” diye konuştu.

Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç ise Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği organizasyonun önemini vurgularken “Kadın elinin değdiği her şeyde bereket vardır. Bütün Keçiörenli kadınlarımızın yanındayız. El emeği göz nuru yaptıkları tüm işleri destekliyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.