Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Paz 32°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C

ZUBİZU üyelerine Mudo Home’da ayrıcalıklı alışveriş fırsatı

ZUBİZU üyelerine Mudo Home’da ayrıcalıklı alışveriş fırsatı
REKLAM ALANI
16 Temmuz 2024 14:26
18

ZUBİZU’lular Mudo Home’da bin TL’ye varan hediye ayrıcalığından yararlanıyor.

Türkiye’nin önde gelen ev & yaşam markası Mudo Home, ZUBİZU’nun fırsat dolu dünyasına katıldı. ZUBİZU’lular 31 Ağustos’a kadar Mudo Home mağazalarından ve Mudo online’dan yapacakları alışverişlerde bin TL’ye varan hediye ayrıcalığından yararlanabiliyor.  

ARA REKLAM ALANI

Ev&Yaşam kategorisindeki tüm ürünlerde geçerli kampanya kapsamında ZUBİZU üyelerine bin 500 TL üzeri alışverişte 150 TL, 2 bin 500 TL üzeri alışverişte 250 TL, 5 bin TL üzeri alışverişte 500 TL, 7 bin 500 TL üzeri alışverişte 750 TL, 10 bin TL üzeri alışverişte ise bin TL hediye ediliyor. Kampanya mevcut diğer kampanyalarla da birleştirilebiliyor.

Estetik ve işlevselliği bir araya getirerek modern ev dekorasyonu çözümleri sunan Mudo Home, yenilikçi tasarımları ve kaliteli ürünleriyle evlere değer katıyor. Mudo Home’un her tarza uygun geniş ürün yelpazesiyle ZUBİZU’lular yaşam alanlarını kendilerine özel ayrıcalıklarla özgün bir şekilde dekore edebilecek.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU’nun markaları arasına Mudo Home’un da katılmasıyla, ZUBİZU’luların ayrıcalıklı dünyası daha da genişledi.

Kampanya ile ilgili merak edilen tüm detaylar ZUBİZU’da.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.