Dolar 32,7308
Euro 35,2287
Altın 2.448,02
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C

Vatandaşlardan Başkan Büyükkılıç’a yaz kursları için teşekkür

Vatandaşlardan Başkan Büyükkılıç’a yaz kursları için teşekkür
REKLAM ALANI
27 Haziran 2024 11:57
16

2023-2024 eğitim öğretimin sona ermesiyle Kayseri’de yaz kursları başladı. Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından futboldan basketbola, okçuluktan tenise, yüzmeden Kick Boks’a kadar 19 spor tesisi ve 5 parkta birbirinden farklı 15 branşın olduğu yaz okulunda, çocuklar yaz tatilini hem sporla geçiriyor, hem de yeteneklerini geliştirmeye fırsat buluyor.

7’den 70’e herkesin faydalandığı yaz dönemi kurslarından vatandaşlar oldukça memnun olduklarını ifade ederken, yaz kurslarının her zamanki gibi çocuklara ve kendilerine çok büyük bir fırsat olduğunu iletti.

ARA REKLAM ALANI

Kursiyerlerden 8 yaşındaki Hatice Gökdemir de Büyükşehir Belediyesi Sümer Tesisleri’nde Jimnastik Kursu’na gittiğini kaydederek, “Öğretmenlerimizle çok iyi anlaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Sümer Tesisleri’nde Jimnastik Kursu’na geliyorum. Burada öğretmenlerimle ve arkadaşlarımla çok eğleniyorum” dedi.

Çocuklarını spor okuluna getiren Tuğba Aktay ise “Çocuklarımı Büyükşehir Belediyesi Sümer Tesisleri’ndeki kurslara gönderiyorum. Geçen yaz da göndermiştim. Buradan çok memnunuz. Çok keyifli geçiyor. Öğretmenlerimizden de çok memnunuz. Yorucu bir okul döneminden sonra bu sporlar sayesinde daha eğlenceli halde yaza devam ediyorlar. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz bu aktivitelerden dolayı” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.