Dolar 32,5469
Euro 35,0437
Altın 2.435,46
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Skechers’tan Anneler Günü’ne özel hediye seçenekleri

Skechers’tan Anneler Günü’ne özel hediye seçenekleri
REKLAM ALANI
9 Mayıs 2024 16:50
22

Konforundan ödün vermeyen annelerin tercihi Skechers, Anneler Günü’nde de onları mutlu edecek hediyenin adresi oluyor. Skechers’ın her tarza hitap eden ayakkabı modelleri ve daha fazlası Skechers mağazaları, skechers.com.tr ve Skechers uygulamasında annelerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

ARA REKLAM ALANI

Spor ayakkabı ve spor giyim koleksiyonlarıyla herkesin kendi tarzına göre bir alternatif bulabildiği Skechers, Anneler Günü’nde annelerini mutlu etmek isteyenler için birçok seçeneği bir arada sunuyor.

Annelerle “Her Adımda Birlikte” olmanın konforla buluştuğu Skechers Arch Fit, D’lites ve Stamina modelleri yeni sezon seçenekleriyle göz doldururken, ayakkabı koleksiyonlarında havaların ısınmasıyla beyaz, bej, mor, pembe gibi renkler daha çok ön plana çıkıyor. Skechers’ın spor giyim koleksiyonunda ise bu sezon beyaz, gri, lila, mavi, siyah renkli crop tişörtler, taytlar, eşofman altları ve bra’lar günlük kullanımda ve egzersiz yaparken rahat ve şık bir görünüm vadediyor.

Skechers, Anneler Günü’nde anneleriyle attıkları adımlara yenilerini eklemek isteyenler için birbirinden şık ayakkabı ve spor giyim koleksiyonlarını keşfetmek üzere Skechers mağazalarına, skechers.com.tr’ye ve Skechers uygulamasına davet ediyor.  

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.