Dolar 32,5361
Euro 35,0170
Altın 2.434,38
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Başkan Büyükkılıç: Pınarbaşı’mız ne istiyorsa buraya hizmet yağdırmaya devam edeceğiz

Başkan Büyükkılıç: Pınarbaşı’mız ne istiyorsa buraya hizmet yağdırmaya devam edeceğiz
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2024 15:41
14

Hem ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirecek hem de ticaret hayatına canlılık katacak olan başı Belediyesi Terminal ve Ticaret Binası Projesi’nin temeli atıldı.

Başkan Büyükkılıç, birlik, beraberlik mesajı vererek, “Bu birliktelik içinde el ele, gönül gönle adaşım ile birlikte bu güzel ilçemize, tarihi ilçemize, ülkemizin en önemli merkezlerinden ve kalelerinden biri olan Pınarbaşı’mıza hizmet edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmaz. Biz Kayseri’nin Büyükşehir Belediye Başkanıyız. Sarız’ımız da bizim, Yahyalı’mız da bizim, Akkışla’mız da bizim, Felahiye’miz de bizim. El ele, gönül gönle vereceğiz. Pınarbaşı’mız ne istiyorsa buraya hizmet yağdırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

Pınarbaşı’nın dört bir yanında Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hizmetlerini sürdürdüğünü vurgulayan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şu anda Kayseri Büyükşehir Belediyesi, altyapı ekibiyle, fen işleriyle, tarımıyla, kırsalıyla, KASKİ ile elektrik şirketiyle, doğal gazıyla, telekomuyla, adeta tüm kurum ve kuruluşlarıyla sizlerin hizmetindedir. Biz diyoruz ki kenetlenelim, birlikte olalım. Terminal binası dedik, biz konuşmuyoruz, icraat yapıyoruz.”

Konuşmaların ardından Başkan Büyükkılıç ve beraberindeki protokol, butona basarak, Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası’nın temelini attı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.