Dolar 34,0588
Euro 37,9416
Altın 2.801,30
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

SASKİ’den Erenler’in 23 mahallesine asfalt

SASKİ’den Erenler’in 23 mahallesine asfalt
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2024 12:55
17

SASKİ, şehir genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarının yanı sıra asfalt işlemlerine de devam ediyor. Erenler ilçesinde devam eden çalışmalar kapsamında 23 mahalle 5 bin 700 metrekare asfalt ile buluştu.

ARA REKLAM ALANI

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(SASKİ), altyapı çalışmaları kapsamında asfaltını kestiği güzergâhlarda bakım ve onarım işlerini sürdürüyor. Erenler’in neredeyse tüm mahallelerinde devam eden çalışmalar kapsamında 5 bin 700 metrekarelik asfalt ile yama ve tamirat işlemleri gerçekleştirildi.

Abonelerin güçlü altyapı ile buluşması için gerçekleştirilen çalışmalarda sürücülerin konforu ve güvenliği de düşünülüyor. Yama ve tamirat işlemleri ilçelerde devam ederken Erenlerin 23 mahallesinde ise çalışmalar tamamlandı. Bölge halkı ve muhtarlar ise asfalt çalışmalarından memnuniyetini dile getirdiler.

Seri hizmet ile çözüm odaklı çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nakışlar Mahallesi Muhtarı Metin Kırık, “Yapılan bu çalışmalarla birlikte bölgemizdeki su ve kanalizasyon sorunları çözüme kavuştu. Çalışmalar esnasında yollarımız deforme olduğu için üzülürken, altyapı işleri biter bitmez asfaltın yamalandığını görmek bizleri ayrı sevindirdi. Ekiplere bu titiz çalışmaları dolayısıyla çok teşekkür ederiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.