Dolar 34,0169
Euro 38,0176
Altın 2.827,23
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
29°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Balat metro istasyonunun kapalı olması öğrencileri ve velileri mağdur ediyor

Balat metro istasyonunun kapalı olması öğrencileri ve velileri mağdur ediyor
REKLAM ALANI
18 Eylül 2024 16:35
20

Bursa’da 31 Mart seçimlerinin öncesinde hizmete giren Balat Metro İstasyonunun ağustos ayında geçici bir süre ile kapatıldığı duyurulmuştu. Bu durum Balat bölgesinde okuyan öğrencileri ve velilerini kötü etkiliyor.

ARA REKLAM ALANI

BURSA (İGFA) – Bursa’da 31 Mart’taki seçimlerden hemen önce hizmete giren Balat/Geçit Metro İstasyonuna yapılan seferlerin Bursa Şehir Hastanesi etabında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle geçici olarak durdurulması, Balat’ta okuyan öğrencileri ve velileri isyan ettirdi.

Öğrenciler istasyonun kapanması nedeniyle ulaşım sıkıntısı yaşarken, bazı veliler de her sabah özel araçlarıyla çocuklarını okula getiriyor. Balat bölgesinde okula giden bir öğrencinin velisi olan Hatice Kondu, “İstasyon açık olsaydı çocuğum her gün metro ile rahatlıkla okula gidebilirdi. Fakat istasyon kapalı olduğu için ben almak zorunda kalıyorum. En yakın istasyon olan Emek İstasyonu ise oldukça uzak mesafede kalıyor. Bu yüzden çocuğumu her gün almaya ve getirmeye zaman ayırabilmek beni oldukça zorluyor.” şeklinde konuştu.

Birçok öğrenci velisi, yetkililerden Balat Metro İstasyonunun bir an önce tekrar açılmasını talep ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.