Dolar 34,0588
Euro 37,9416
Altın 2.801,30
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Osmangazi’de Gezici Kütüphane yollara çıktı

Osmangazi’de Gezici Kütüphane yollara çıktı
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2024 14:59
25

Osmangazi’nin merkeze uzak mahallelerini tek tek dolaşarak çocukları birbirinden güzel kitaplar ile buluşturacak olan Gezici Kütüphane, düzenlenen törenle yollara çıktı.

6-18 yaş arasındaki çocuklara hitap eden 600 kitaba ev sahipliği yapan Gezici Kütüphane, hafta içi her gün iki mahallede çocukların hizmetinde olacak. Üye olduktan sonra kütüphaneden faydalanabilecek olan çocuklar, 15 günlük periyotlar halinde kütüphaneden en fazla 3 kitap ödünç alabilecek.

ARA REKLAM ALANI

Gezici Kütüphane, Osmangazi Meydanı’nda yer alan Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi’nin önünde düzenlenen törenin ardından ilk hizmet noktası olan İnkaya Mahallesi’ne gitmek için yola çıktı.

Düzenlenen törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Okumanın ve okutmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha göstermek adına Gezici Kütüphane projemizi hayata geçirdik. Gezici Kütüphane’nin yollara çıkış noktası olarak da geçtiğimiz günlerde hizmete açtığımız Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi’nin önünü seçtik. İnşallah yakın zamanda, vatandaşlarımızın bağışladığı kitapların yer alacağı İsmail Hakkı Tonguç Bağış Kütüphanesi’ni de kentimize kazandıracağız.” dedi.

Konuşmaların ardından Gezici Kütüphane’nin içerisine giren Başkan Aydın, kütüphanenin raflarından seçtiği kitabı, törene katılan bir çocuğa verdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.