Dolar 32,7308
Euro 35,2287
Altın 2.448,02
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C

Osmangazi Belediyesi, meclis toplantıları canlı yayınlanacak

Osmangazi Belediyesi, meclis toplantıları canlı yayınlanacak
REKLAM ALANI
3 Haziran 2024 17:38
18

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 05 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ve bundan sonra gerçekleştirilecek tüm meclis toplantılarının canlı olarak yayınlanacağını duyurdu.

Vatandaşlar, her ayın ilk çarşamba günü düzenlenen ve belediye ile alakalı kararların alındığı meclis toplantılarını, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak izleyebilecek.

ARA REKLAM ALANI

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, konuyla alakalı yaptığı açıklamada, “Temel ilkemiz, şeffaf ve katılımcı belediyecilik. Bu anlayışla meclis toplantılarımızı belediyemizin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlayacağız. Bundan sonra yapılacak meclis toplantılarımızı vatandaşlarımız canlı yayın vesilesiyle takip edebilecek. İlçemiz adına hayırlı olsun” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.