Dolar 34,0646
Euro 37,8417
Altın 2.801,48
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Mobil Başkan Şirintepe’de

Mobil Başkan Şirintepe’de
REKLAM ALANI
8 Eylül 2024 10:55
18

Kayseri Melikgazi Belediyesi’nin Mobil Başkan uygulaması Şirintepe Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

ARA REKLAM ALANI

KAYSERİ (İGFA) – Vatandaşların birebir iletişim kurarak, ihtiyaçlarını ve beklentilerini direkt olarak Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu’na ilettiği projeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterildi. Mimsin Bölgesi Şirintepe Mahallesi’nde hayata geçirdiği hizmetlerden ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Palancıoğlu, vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek ekibiyle birlikte çalışmalarına büyük bir hızla devam edeceğinin bilgisini hemşehrileriyle paylaştı.

Mobil Başkan uygulamasının bir başka ayağı olan Mimsin bölgesi Şirintepe Mahallesi’nde kalabalık bir vatandaş kitlesinin yer aldığını dile getiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ‘’Yeni yaptığımız Akıl Küpü Kütüphanesi ve Necmettin Erbakan Parkı’nın hemen önünde bulunan alanda, Şirintepe Mahallesi sakinlerimizle bir araya geldik. Mahalle sakinlerimizin bütün isteklerinin notunu alarak, onları tek tek dinleyerek, hızlı bir şekilde taleplerine cevap verecek ve onlara yardımcı olacağız inşallah’’ dedi.

Şirintepe Mahalle Muhtarı Aysel Okur, ‘Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.