Dolar 33,9119
Euro 37,8596
Altın 2.738,38
BİST 9.904,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Meloni, Trump’ın suikast girişiminde hayatını kaybeden itfaiye şefi Corey’i andı

Meloni, Trump’ın suikast girişiminde hayatını kaybeden itfaiye şefi Corey’i andı
REKLAM ALANI
16 Temmuz 2024 00:05
22

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik gerçekleştirilen suikast girişiminde ailesini korumak isterken hayatını kaybeden itfaiye şefi Corey Comperatore için bir anma mesajı yayımladı.

Meloni, yayımladığı anma mesajında Corey için şu ifadeleri kullandı:

ARA REKLAM ALANI

"Corey Comperatore 50 yaşını yeni doldurmuştu, eski bir itfaiye şefiydi, kökenleri Calabria'ya dayanan bir İtalyan Amerikalıydı. Kahramanca öldü, eşi ve kızının önünde durarak onları ve Donald Trump'ın Pennsylvania'daki mitingindeki saldırganın açtığı ateşten korudu. Corey sevdiklerinin hayatını kurtarmak için kendi hayatını feda etti, düşünmeden, içgüdüsel olarak. Bu, sadece saygı duyulabilecek bir sevgi ve fedakarlık örneği. Tüm ailesine en derin başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Huzur içinde yat, Corey."

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.