Dolar 33,9247
Euro 37,5625
Altın 2.761,13
BİST 9.470,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
31°C
Parçalı Bulutlu
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 29°C
Pts 29°C

İstanbul Büyükçekmece’de bir çocuğu darp eden 8 çocuk yakalandı

İstanbul Büyükçekmece’de bir çocuğu darp eden 8 çocuk yakalandı
REKLAM ALANI
21 Ağustos 2024 18:55
25

Sosyal medyada paylaşılan ve İstanbul Büyükçekmece’de çekildiği belirlenen görüntülerde bir grubun bir çocuğu darp ettiği tespit edilmesi üzerine 8 çocuk emniyet güçlerince adliyeye sevk edildi.

ARA REKLAM ALANI

İSTANBUL (İGFA) – Sosyal medyada paylaşılan ve İstanbul Büyükçekmece’de çekildiği belirlenen görüntülerde bir grubun bir çocuğu darp etmesi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Müdürlüğe bağlı Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemede darp edilen çocuğun 16 yaşındaki M. A. Z olduğu belirlendi.

Yapılan araştırmalar sonucu mağdur çocuğu darp edenlerin yaşları 12 ile 17 arasında değişen B.Ç., M.T., R.E.K., N.N.K., M.Ç., B.G.D., B.G.D. ve H.E.K.isimli çocuklar olduğu tespit edildiğini duyuran İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, gelişmeyi “Gereği yapıldı-28” olarak kamuoyuna duyurdu.

Müdürlük, darp eden 8 çocuğun (SSÇ) emniyet güçlerimizce adliyeye sevk edildiğini belirtirken, “Çocuklarımızı her türlü şiddetten korumak öncelikle görevimizdir. Onları şiddetten korumak ve şiddete eğilimli olmasını engellemekte ailelerimize de büyük görevler düşüyor” mesajını iletti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.