Dolar 34,0735
Euro 37,9679
Altın 2.800,13
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

MASKİ’den Yazıhan Çivril’e 6 bin metre altyapı

MASKİ’den Yazıhan Çivril’e 6 bin metre altyapı
REKLAM ALANI
4 Eylül 2024 17:35
21

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, deprem konutlarının içme suyu ve kanalizasyon hatlarını inşa etmeye devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

KIRSAL KONUTLARIN ALTYAPISINI İNŞA EDEN MASKİ’DEN
YAZIHAN ÇİVRİL’E 5 BİN 500 METRE ALTYAPI

MALATYA (İGFA) – Kırsal konutların içme suyu ve kanalizasyon hatlarını inşa etmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü şehrin yeniden ayağa kalkması için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Yazıhan Çivril ve kırsal konutların altyapı çalışmaları kapsamında4.500 metre uzunluğunda içme suyu hattı ve 1 adet 50 tonluk su deposu inşa edildi. Ayrıca, Çivril Mahallesi’nde tamamlanan deprem konutları için 1.000 metre kanalizasyon hattı çekildi ve 1 adet fosseptik yapılarak altyapı çalışmaları bitti. Bu projeyle birlikte, deprem sonrası bölgedeki su ve kanalizasyon sorunları çözülmüş oldu.

Çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirten Çivril Mahalle Muhtarı Nedim Dönmez, “MASKİ, 6 Şubat’ta yıkılan evlerimizin yerine yapılan deprem konutlarının içme suyu ve kanalizasyon hattınıinşa ediyor.  Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve MASKİ ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.