Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C

Küçükçekmece Kurban Bayramı’na hazırlanıyor

Küçükçekmece Kurban Bayramı’na hazırlanıyor
REKLAM ALANI
12 Haziran 2024 10:51
17

Küçükçekmece'de Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda normal periyoda ek olarak temizlik ve yıkama çalışmalarını hızlandırdı.

Bayram öncesi rutin denetimlerini hızlandıran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pastane, fırın ve imalathanelerde denetimlerine devam ediyor. Özellikle tatlı, kuruyemiş ve şekerleme satışı yapan iş yerlerinde hijyen, reyon-kasa fiyat etiketi ve ürün son kullanma tarihi konularında kontrol gerçekleştiren ekipler, ilçe genelinde denetimlerini sürdürecek. Bayram boyunca, Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen özel kesim yerleri dışında kurban kesimi yapılmasına da izin verilmeyecek. Kurban kesim yerleri zabıta ekipleri tarafından denetlenecek.

ARA REKLAM ALANI

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı süresince herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 7/24 mesai yaparak, kurban kesim yerlerinde atık toplama çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ise tüm kurban kesim noktalarında, kurban kesimlerinin hemen ardından ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına bayram süresince devam edecek.

Küçükçekmece’de ikamet eden 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlar da Sosyal Yardım Müdürlüğü’nün evde bakım hizmetiyle bayrama hazırlanıyor. Hizmet kapsamında; yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan, özel gereksinimleri dolayısıyla gündelik ihtiyaçlarını yerine getiremeyen ilçe sakinlerine de kişisel bakım ve kuaförlüğün yanı sıra ev temizliği, küçük onarım, tamirat, tadilat desteği veriliyor.

Küçükçekmece Belediyesi Kurban Bayramı’nda mezarlık ziyareti yapacak vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.