Dolar 32,5207
Euro 35,0367
Altın 2.436,09
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

İmamoğlu: 2036’da İstanbul’da birlikte ev sahipliği yapacağız

İmamoğlu: 2036’da İstanbul’da birlikte ev sahipliği yapacağız
REKLAM ALANI
7 Haziran 2024 10:35
21

İmamoğlu, Dünya Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach'la çok önemli bir toplantıyı yaptıklarını dile getirerek, ''Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk ve çok değerliydi. Sonuçta, Paris Olimpiyatları'ndan sonra biz, devamında atacağımız adımlarla ilgili her adımını bildiğimiz ve şehrimizi hiçbir konuda eksik bırakmayan hususlarla ilgili, karar birliğine vardık. Ve umut ediyorum, hemen Paris'ten sonra, en yakın tarihte, güçlü bir takımımızla, Lozan ziyaretiyle Dünya Olimpiyat Komitesi'yle güçlü ilişkilerimizi en yüksek seviyede tutacağız.” dedi.

ARA REKLAM ALANI

''İstanbul için 2036 çok değerli bir şans ve bu şansı hem biz değerlendireceğiz hem bana göre olimpiyat ruhu değerlendirecek.'' diyen İmamoğlu şöyle devam etti:

''Çünkü İstanbul'la buluşulmamış olimpiyat ruhu, bana göre eksik. Dünyanın en güzel şehri İstanbul ve İstanbul'un her yeri bir arena, her yeri bir stadyum, her yeri bir spor duygusuyla dolu. Dünyanın en önemli kulüpleri İstanbul'da. 2036’da İstanbul'da, İstanbullularla birlikte ev sahipliği yapacağız.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.