Dolar 32,6919
Euro 35,4190
Altın 2.477,50
BİST 10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Yağmurlu
Mersin
32°C
Yağmurlu
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 31°C

İki Oscar’lı film sinemalardan sonra ilk kez ve sadece TV+’ta

İki Oscar’lı film sinemalardan sonra  ilk kez ve sadece TV+’ta
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2024 14:33
31

Türkiye'nin en çok tercih edilen dijital içerik platformu TV+, Haziran ayında sinemaseverleri büyük bir heyecanla beklenen iki muhteşem Oscar adayı filmle buluşturuyor. Aldığı birçok prestijli ödül ve adaylıkla adından sıkça söz ettiren "Io Capitano" ve "Holdovers" filmleri, sinemalardaki gösterimlerinin ardından ilk kez ve sadece TV+ ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödüllü Holdovers TV+’ta

ARA REKLAM ALANI

Oscar’a aday gösterilen Holdovers, ‘En İyi Film’, ‘En İyi Erkek Oyuncu’, ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’, ‘En İyi Özgün Senaryo’ ve ‘En İyi Film Kurgusu’ gibi birçok farklı kategoride adından söz ettirdi. ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü kazanan Da'Vine Joy Randolph'un performansı ise en çok akılda kalanlardan biri oldu.

Universal Stüdyolarının alt stüdyosu Focus Features tarafından üretilen "Holdovers", bu yıl 5 dalda Oscar’a aday gösterildi. 1970 yılında geçen film, Noel tatilinde yatılı özel bir lisede öğretmenlik yapan Paul Giamatti’nin canlandırdığı pek sevilmeyen, hayatı okul dışında pek olmayan bir öğretmenin hikayesini anlatıyor.

Filmde, Paul Giamatti'nin canlandırdığı öğretmen, sürekli sorun çıkaran öğrenci Angus (Dominic Sessa) ve okulun aşçısı Mary (Da'Vine Joy Randolph) ile tatil boyunca okulda kalmak zorunda kalır. Da'Vine Joy Randolph bu karakterle Oscar’da En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Üçlü, tatil boyunca beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalır ve aralarındaki ilişki derinleşir. "Holdovers", 1 Haziran 2024 tarihinde sadece TV+'ta izlenebilir.

Io Capitano: Bir Mültecilik Hikayesi

Oscar’da “Yabancı Dilde En İyi Film” adaylığı bulunan "Io Capitano", mültecilik konusunu etkileyici bir şekilde ele alan bir dram filmi. Senegal'den ayrılarak Avrupa'ya gitmeye çalışan iki genç, Seydou ve Moussa’nın hayallerini gerçekleştirmek için çıktıkları macera dolu yolculuklarını anlatıyor.

Seydou ve Moussa, dünyayı keşfetme ve rap yıldızı olma hayalleriyle doludur. Ancak yolculukları boyunca çölün tuzakları, Libya'daki gözaltı merkezlerinin dehşeti ve denizin tehlikeleri gibi zorlu engellerle karşılaşırlar. Film, hayallerin peşinden gitmenin ne kadar zor ve tehlikeli olabileceğini çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor. "Io Capitano", 28 Haziran 2024 tarihinde sadece TV+'ta izleyicilerle buluşacak.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.