Dolar 32,6403
Euro 35,3175
Altın 2.474,00
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cum 32°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C

“Boyun Kadar Kitap Oku” projesine bin 743 öğrenci katıldı

“Boyun Kadar Kitap Oku” projesine bin 743 öğrenci katıldı
REKLAM ALANI
24 Mayıs 2024 17:26
16

Nilüfer ilçesindeki devlet okullarından bin 24’ü ilkokul ve 719’u ortaokul olmak üzere projeye başvuran bin 743 öğrenci, toplam 68 bin 977 kitap okudu. En fazla kitap okuyan öğrenciler, düzenlenen törende ödüllendirildi.

Öğrencileri kitap okumaya teşvik etme ve bu alışkanlığı yaygınlaştırma amacıyla yürütülen “Boyun Kadar Kitap Oku” projesinin ödül töreni, Bursa Akademik Odaları Birliği (BAOB) Sahne’de yapıldı.

ARA REKLAM ALANI

Programın açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, çocukların geleceğini aydınlık kılmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, bu projeyle çocuklarda okuma alışkanlığını geliştirmeyi, onların kitap ve kütüphanelerle ilişkilerini güçlendirmeyi ve onları, bilgi okyanusunun sonsuz derinliklerine dalmaya teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Nilüfer Kütüphaneleri ile etkileşimi en yüksek olan kitap kurtlarına verilen “Kütüphane Dostu Ödülleri” de, törende sahiplerini buldu. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Kütüphane Dostu” seçilen Alper Hamza Çoban, Eyüp Ayaz Havuz, Hilal Bakan, Kardelen Kaymaz, Ozan Havuz’a ödülünü verdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.