Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Tarihi Hanlar Bölgesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Tarihi Hanlar Bölgesi’ne ziyaret
REKLAM ALANI
21 Mart 2024 18:22
29

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir dizi ziyarette bulunmak için gitti şehirde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı destekleriyle hayata geçirdiği Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yerinde inceledi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a alanda yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi.

ARA REKLAM ALANI

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bursa’nın çok özel bir projesini incelemek üzere Tarihi Hanlar Bölgesi’ni ziyaret ettiklerini söyledi.

Yılmaz, bölgenin aslında tarihi Bursa’nın merkezi olduğunu belirterek, “Tarihi Hanlar Bölgesi projesi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın geçen seçimlerde vaat ettiği bir projeydi. Alinur Aktaş başkanımız başkaları gibi seçimden sonra vaat ettiklerini unutmadı. Projelerini gece gündüz takip etti. Bu çok güzel eser de ortaya çıkmış oldu.” dedi.

Daha sonra tarihi bölge esnafını da ziyaret eden Yılmaz, vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalar hakkındaki görüşlerini aldı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.