Dolar 34,0646
Euro 37,8417
Altın 2.801,48
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Çeşme’nin geçmişiyle göz göze geldiği mekanı

Çeşme’nin geçmişiyle göz göze geldiği mekanı
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2024 12:55
13

İzmir’de Çeşme Kent Belleği Müzesi, Çeşme’nin tarihsel dönemlerini, kültürel mirasını ve sosyal yaşantısını ziyaretçilere sunuyor. Müze, hem yerel halk için, hem de Çeşme’yi ziyaret eden turistler için bilgilendirici ve eğitici bir kaynak niteliğinde.

ARA REKLAM ALANI

İZMİR (İGFA) – İzmir’in Çeşme ilçesinde yıllardır atıl durumda olan eski Gümrük Binası, bölgenin tarihini yansıtan prestijli bir mekana dönüşümüyle ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Çeşme Kalesi’ne karşı Cumhuriyet Meydanı’nda Çeşme’nin tarihine tanıklık eden eşsiz eserleri ve anılarla dolu müzede, birbirinden değerli tarihi ve kültürel eşyalar gönüllü bağışçıların desteğiyle ayakta tutuluyor.

Koleksiyoncu Taner Morova tarafından müzeye bağışlanan tarihi eski Çeşme fotoğrafları ise geçmişten günümüze ışık tutuyor.

Çeşme Kent Belleği Müzesi, Pazartesi hariç saat 10.00 ile 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.