Dolar 33,9245
Euro 37,5217
Altın 2.758,01
BİST 9.472,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
31°C
Parçalı Bulutlu
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 29°C
Pts 29°C

Çayırova’da Duyu Bahçesi’nde çalışmalar sürüyor

Çayırova’da Duyu Bahçesi’nde çalışmalar sürüyor
REKLAM ALANI
21 Ağustos 2024 16:35
22

Çayırova Belediyesi Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nin arkasına inşa edilen Duyu Bahçesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çim serimi işleminin tamamlamasının ardından, Duyu Bahçesi’nde kauçuk serim işlemi başladı.

ARA REKLAM ALANI

KOCAELİ (İGFA) – İlçedeki özel bireyler için bugüne kadar birçok proje üreten Çayırova Belediyesi, özel bireylerin hayatına dokunacak çalışmaları da hayata geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ve o günden bu yana özel bireylere hizmet veren Çayırova Belediyesi Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nin arkasına inşa edilen Duyu Bahçesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tamamlanmasıyla beraber ilçede yaşayan özel bireylerin ve ailelerinin sosyalleşmesine olanak sağlayacak Duyu Bahçesi’nde mobilya ve oyun grubu montajı, ağaç dikimi ve çim serim çalışmalarının ardından, Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince kauçuk serim işlemi gerçekleştiriliyor. Tamamlanmasının ardından ilçedeki özel bireylerin sosyalleşmesine imkan sunacak Duyu Bahçesi’nde, Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince kauçuk serim işlemi tüm hızıyla devam ediyor.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Toplam 10 bin 200 metrekarelik peyzaj alanında oluşturulan Duyu Bahçesi projesinde, 300 metrekarelik koku bahçesi alanı, 430 metrekarelik duyu parkuru, 630 metrekarelik denge parkuru, 450 metrekarelik hobi bahçesi, 100 metrekarelik duyusal yürüyüş parkuru, 100 metrekarelik kum havuzu, açık hava dersliği ve sahne, oyun alanı, çeşitli dinlenme alanları, rekreasyon alanları, yürüyüş alanları, otopark ve akülü araba şarj istasyonları yer alacak. Duyu Bahçesi’nin tamamlanmasının ardından Fatma Çelik Engelliler Merkezi özel bireyler için bir kompleks olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.