Dolar 32,5691
Euro 35,0413
Altın 2.450,38
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
31°C
Parçalı Bulutlu
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 31°C
Paz 32°C

Yenilenen OMO toz 72 saat kurumuş inatçı lekeleri bile ilk yıkamada çıkarıyor

Yenilenen OMO toz 72 saat kurumuş inatçı lekeleri bile ilk yıkamada çıkarıyor
REKLAM ALANI
1 Temmuz 2024 10:49
13

Türkiye’nin 1 numaralı deterjan markası OMO, formüllerden yeni marka dünyasına kadar uzanan büyük bir dönüşüm geçiriyor. Bu dönüşüme öncülük eden OMO Toz deterjan çeşitlerindeki yeni güçlü formül 72 saat kurumuş inatçı lekeleri ilk yıkamada çıkarıyor. Pro Çözünme teknolojisiyle geliştirilen OMO Tozlar hızlı çözünerek çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor ve dokulara zarar vermiyor. Yenilenen OMO Toz için hazırlanan reklam kampanyasında “lekeler yıkanınca geçer önemli olan kirlenmekten, deneyimlemekten vazgeçmemek ve oyuna devam etmektir” mesajı öne çıkıyor.

Türkiye’nin en sevilen çamaşır deterjan markası OMO, performans odaklı geliştirilen yeni formülleriyle inatçı lekelerle olan ilişkimizi yeniden tanımlıyor. Yenilenen güçlü OMO Toz formülü 72 saat kurumuş inatçı lekeleri bile ilk yıkamada çıkarıyor.

ARA REKLAM ALANI

OMO lekeler yıkayınca geçer kirlenmekten, deneyimlemekten ve oyundan vazgeçme mesajı veriyor

OMO’nun yeni dinamik kampanyası çocukların ve gençlerin kendilerine iyi gelen, onları ileriye götüren deneyimler konusunda pes etmedikleri ve oyuna devam ettikleri ilham verici anlara odaklanıyor. Kirlenmenin doğal bir sonuç olduğu bu anlarda lekeler de vazgeçmemenin, eğlenmenin sembolü oluyor. OMO 20 yılı aşkın süredir olduğu gibi bir kez daha çocukların ve gençlerin hayatında sporun, hareket etmenin, oyunun kazanımlarına dikkat çekiyor.

72 saat kurumuş inatçı lekeler bile yeni OMO Toz formülüyle ilk yıkamada çıkıyor

Doğada çözünebilir içeriklerle yüzde 100 geri dönüştürülebilir ambalajları ile dikkat çeken OMO Toz deterjan çeşitleri, Pro Çözünme teknolojisiyle geliştirildi. Hızlı çözülen formülüyle çamaşırlarda ürün kalıntısı olmuyor, dokular da zarar görmüyor. OMO Active Fresh Beyazlar ile giysiler bembeyaz kalırken, 72 saat kurumuş inatçı lekeler bile ilk yıkamada çıkıyor.

OMO Marka Müdürü Elif Yıldırımcan, “‘Kirlenmek Güzedir’ cümlesi pek çok kuşağı güzel anılara, bitsin istenmeyen oyunlara ve çocukluğun özgür günlerine götürüyor. Bugün marka mirasımıza anlamlı bir sayfa ekleyerek çocukların, gençlerin ve hayata güzel bir iz bırakmak isteyen herkesin düştüklerinde pes etmeden kalktıkları, yine denedikleri, kendilerini aştıkları ve oyuna devam ettikleri performans yolculuklarından ilham alıyoruz. Tabii ki bu anlarda kirlenmek kaçınılmaz. Güçlü formüle sahip yeni OMO Toz ürünlerimizle lekeler yine bize emanet.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.