Dolar 34,0386
Euro 37,8608
Altın 2.800,80
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Belediye Başkanı Arı: “Şehrimizde elimizin değmediği hiçbir nokta kalmayacak”

Belediye Başkanı Arı: “Şehrimizde elimizin değmediği hiçbir nokta kalmayacak”
REKLAM ALANI
11 Eylül 2024 10:20
27

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Biz Nevşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın emrindeyiz. Onların hayatını kolaylaştırmak, konforlu bir şehirde yaşamalarını temin edebilmek için çalışıyoruz.” dedi.

ARA REKLAM ALANI

NEVŞEHİR (İGFA) – Belediye Başkanı Rasim Arı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını inceledi. Eşi Melek Arı ile birlikte gittiği mahallede vatandaşlarla da sohbet eden Arı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Arı burada yaptığı açıklamada, “Fatih Sultan Mehmet Mahallemizde yollar ve yaya kaldırımları ile ilgili çok ciddi sıkıntılar vardı. Bu konuda gerek mahalle muhtarımız gerekse de vatandaşlarımız bize taleplerini ilettiler. Fen İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla onların taleplerini yerine getirdik. Elimizin değmediği şehrimizde hiçbir nokta kalmayacak. Şehrimizin hiçbir noktası kalmayacak ki bu şehrin belediyesinin varlığından haberdar olmadığı. Biz şehrimizi ihya ve imara gayret ediyoruz ve ekiplerimiz bu noktada çalışıyor. Biz Nevşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın emrindeyiz. Onların hayatını kolaylaştırmak, konforlu bir şehirde yaşamalarını temin edebilmek için çalışıyoruz. Bu bizim görevimiz. “ diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.