Dolar 34,0735
Euro 37,9679
Altın 2.800,13
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Başkan Yıldız’dan çocukları gülümseten ziyaret

Başkan Yıldız’dan çocukları gülümseten ziyaret
REKLAM ALANI
14 Eylül 2024 11:35
24

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, yoğun iş temposu arasında gerçekleştirdiği sürpriz ziyaret ile Güzeltepe Mahallesi’nde yaşayan çocuklarla bir araya geldi. Başkan Yıldız, “Çocuklarımız ile bir araya gelmek enerjimizi tazeledi. Oldukça eğlenceli anlar yaşadık. Sürprizlerimiz devam edecek” dedi.

ARA REKLAM ALANI

İZMİR (İGFA) – Güzeltepe Mahallesi’nde bulunan Uğur Mumcu Parkı’nda oynayan çocuklarla bir araya gelen Başkan Yıldız, çocuklarla birlikte şarkı söyleyip, oyunlar oynandı. Çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtan Başkan Yıldız, miniklerle dondurma keyfi de yaptı. Ziyaret sırasında Başkan Yıldız ve çocukların yaşadıkları mutluluk dikkatlerden kaçmadı. 

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU, EN BÜYÜK MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ”

Yoğun iş temposunda çocukları ihmal etmemek gerektiğini vurgulayan Başkan Yıldız, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Onların yüzlerindeki gülümseme, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Çiğlimizin ihtiyaçlarına çözüm üretmek için sürdürdüğümüz çalışmalarımıza çocuklarımızla keyifli bir mola verdik. Evlatlarımız ile kucaklaştık, şarkılar söyledik, isteklerini dinledik. Samimi, içten ve beklentisiz sevgileri tüm yorgunluğumuzu ve stresimizi aldı götürdü. Çocuklarımızın yüzünü güldürecek bu tür sürprizlerimizi tüm mahallerimizde devam edecek” diye konuştu. 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.