Dolar 32,5389
Euro 35,0469
Altın 2.437,31
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Başkan Tugay müjdeyi duyurdu

Başkan Tugay müjdeyi duyurdu
REKLAM ALANI
13 Haziran 2024 18:34
19

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomik krizden en çok etkilenen kesimler arasında yer alan öğrencilere verdiği üniversite eğitim desteği hesaplara yatırıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay öğrencilerin beklediği müjdeyi “Üniversite eğitim desteğinin ikinci taksiti olan bin 875 TL, İzmir Şehir Kart'ınıza yatırılmıştır. Ödemeyi kartınızla Halkbank ATM'lerinden ücretsiz olarak alabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatında sonsuz başarılar dilerim” sözleriyle duyurdu.

Üniversite Eğitim Desteği projesi, maddi olanakları kısıtlı olan ailesi İzmir’de ikamet eden ön lisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrenci ailelerine bahar ve güz dönemleri için nakdi destek sağlamayı kapsıyor. Eğitim desteği için başvurular 15 Eylül 2023 tarihinde bizizmir.com web sayfası üzerinden alınmaya başladı, 21 Kasım 2023’te başvuru süreci kapandı. Yapılan sosyal incelemeler doğrultusunda 5 bin 398 başvuru olumlu değerlendirildi. 31 Aralık’ta ilk ödeme olarak her haneye 750 TL, 3 ay (Ekim, Kasım, Aralık) 2 bin 250 TL nakdi destek sağlandı.

ARA REKLAM ALANI

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.