Dolar 33,9886
Euro 37,8641
Altın 2.823,14
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

Başkan Özer’e ”Fahri Hemşehrilik Beratı” verildi

Başkan Özer’e ”Fahri Hemşehrilik Beratı” verildi
REKLAM ALANI
28 Temmuz 2024 16:45
20

Esenyurt Belediyesinin kardeş belediye olarak yer aldığı festivalde, Başkan Özer’e ''Fahri Hemşehrilik Beratı'' verildi.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Göle Belediyesinin daveti üzerine gittiği Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Özer, ilk olarak DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın vefat eden annesi İpek Bakırhan’ın taziyesine katılarak başsağlığı dileklerinde bulundu. 

ARA REKLAM ALANI

Özer, Doğu Anadolu gezisinin ikinci gününde Esenyurt’tan Ardahan’a giden heyet ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ile birlikte Ardahan Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı programında buluştu.

Göle Yaylası’nda yapılan 23. Ulusal Göle Kültür ve Kaşar Festivali'ne katılan Başkan Özer, folklor ekibinin Kafkas gösterisini izledi. Esenyurt Belediyesi'nin, kardeş belediye olarak yer aldığı festivalde Göleliler Prof. Özer’e Fahri Hemşehrilik Beratı verdi.

Yöresel lezzetlerin yanında çeşitli gösterilerin de sergilendiği festivalde, Esenyurt Belediyesi ile Göle Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü imzalandı.

Başkan Özer, etkinlikte yaptığı konuşmada “Bu güzel festivalde İstanbul’dan Göle’ye bir kardeşlik köprüsü kurarak bizi buraya davet eden Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak ve heyetine teşekkür ediyorum. Festivaller, basit bir eğlence yeri değildir. Biz bir araya geldiğimizde bir duygudaşlık yaşadığımızda o zaman gerçek anlamda bir toplum oluruz. Bu etkinliği, bu gönül köprüsünü bir hizmet köprüsü haline getireceğiz.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.