Dolar 32,4816
Euro 34,9888
Altın 2.433,33
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Açık
Mersin
31°C
Açık
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 31°C

Başkan Göksu’dan “Çocuk Köyü” müjdesi

Başkan Göksu’dan “Çocuk Köyü” müjdesi
REKLAM ALANI
3 Haziran 2024 18:08
22

Esenler Belediyesi Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri’nde yılsonu heyecanı yaşandı. 2023- 2024 eğitim öğretim yılının kapanış programı Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Kudüs'te yaşanan insanlık dramına vurgu yapılan programda minikler hünerlerini sergiledi.

‘Çocuklarımız ne olmak istiyorlarsa, varmak istedikleri menzilleri neyse o menzillerine ulaşmak için ayaklarının altına köprü olmaya hazırız’ diyerek annelere seslenen Göksu, çocuklar için hayata geçireceği yeni projesini şu sözlerle anlattı:

ARA REKLAM ALANI

“Anneleri çok yakından ilgilendiren bir projemiz var. Yaklaşık 40 bin metre kare üzerine bir ‘Çocuk Köyü’ inşa ediyoruz. Bu çocuk köyünde anneler, çocuklarıyla doğanın kendisine sunmuş olduğu imkanları ve fırsatları görebilecek. İkinci bir çocuk köyünü de ‘Teknoköy’ şeklinde kuruyoruz. Bizim çocuklarımız insanlığın geleceğidir. Sadece bizim ailelerimiz ve şehirlerimiz için değil tüm insanlık için kıymetli. Şunu çok iyi biliyoruz ki Dünya’nın çivisi çıktı. Bu çiviyi yeniden yerine koyacak, adaleti, merhameti vicdanı insanlıkla onuruyla yeryüzüne haykıracak tek nesil bu toprakların çocukları olacaktır. Onun için de biz çocuklarımıza emek vermeyi en önemli tarihi görevimiz olarak görüyoruz. Sizler çocuklarınıza hangi hassasiyetle emek gösteriyorsanız biz de Esenler Belediyesi olarak aynı hassasiyetle çocuklarınızın geleceğini inşa etmek üzere çalışmalar yapıyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.