Dolar 32,8156
Euro 35,1678
Altın 2.460,57
BİST 10.780,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Başkan Özdemir, Nilüfer’de kadına bakış açısını anlattı

Başkan Özdemir, Nilüfer’de kadına bakış açısını anlattı
REKLAM ALANI
16 Mayıs 2024 11:38
22

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin (BUİKAD) Bursa Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlediği  “Geleceğe Yön Veren Kadınlar Zirvesi”, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Programa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir eşi Nuray Özdemir ile birlikte katıldı.

İş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı program gün boyu sürdü. Gazeteci Yazar Banu Şen’in moderatörlüğünü yaptığı programda konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, seçimlerden önce ''Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi'' imzaladıklarını hatırlatarak, belediyeye işe alımlarda önceliğin kadınlarda olduğunu hatırlattı.

ARA REKLAM ALANI

Kadınların ev dışında eğlence, kültürel veya sosyal aktivite gibi faaliyet yapacakları zaman daha çok Nilüfer’i tercih ettiklerini belirten Özdemir, burayı güvenli gördüklerini ifade etti.

Kadınların ekonomik açıdan güçlendirmek için bir bakış açısı sunduklarını da anlatan Özdemir, özellikle tarım alanında ürettiklerini pazarlayacak ortamlar yaratmaya çalıştıklarını aktardı. Kent Bostanları’nda da ürünlerin satıldığını hatırlatan Özdemir, tarımda çalışan kadınların ürünlerinin satışı ile ilgili Nilkoop aracılığıyla destek sağlayacaklarını da ekledi.

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.