Dolar 32,5207
Euro 35,0367
Altın 2.436,09
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Başkan Büyükkılıç: 40 metrelik bir ana arterimizi hayata geçiriyoruz

Başkan Büyükkılıç: 40 metrelik bir ana arterimizi hayata geçiriyoruz
REKLAM ALANI
7 Haziran 2024 10:56
20

 Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Bulvarı ile Mehmet Özhaseki Bulvarı’nı ve devamında da 15 Temmuz Bulvarı üzerinden Organize Sanayi Bölgesi’ni birbirini bağlayacak yeni ana arter yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, şu ana kadar 2 bin 250 metrelik kısmında çalışmaları süren 40 metre genişliğindeki yol çalışmasında son durum hakkında yetkililerden bilgi alarak, inşaat alanında çalışan personele kolaylıklar diledi.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Büyükkılıç, şehrin batısına hizmet edecek olan bir ana arteri hayata geçirmiş olacaklarını ifade ederek, “Şu anda da bu yol çalışmasıyla 40 metrelik bir ana arterimizi hayata geçiriyoruz. Erciyes Üniversitemizin karşısından Erciyes Dağı’mıza giden bulvarımıza kavuşmak suretiyle daha sonra buradan geçip 15 Temmuz Bulvarı ile buluşarak Organize Sanayimize, ağırlıklı olarak şehrimizin batısına hizmet edecek olan bir ana arterimizi hayata geçirmiş olacağız. Şu ana kadar yapmış olduğumuz çalışma 2 bin 250 metre, önemli bir çalışma. Sonrasında diğer kısmını açacağız.” şeklinde konuştu.

Yeni ana arterin Kartal Kavşağı’nın trafik yükünü hafifleteceğine dikkat çeken Büyükkılıç, “Emeği geçen arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Burası bir bakıma Kartal Kavşağı’mızın da yükünü hafifletecek olan önemli bir ana arter.” ifadelerinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.