Dolar 32,7072
Euro 35,2691
Altın 2.445,80
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C

Başkan Büyükkılıç: “1 milyon dolar maliyetli Simülasyon Merkezi feda olsun”

Başkan Büyükkılıç: “1 milyon dolar maliyetli Simülasyon Merkezi feda olsun”
REKLAM ALANI
14 Mart 2024 14:03
37

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, katıldığı programda konuşarak, 14 Mart’ı modern tıbbın başlangıcı olarak nitelendirildiğini söyledi.

Öğrencilerin her türlü̈ hasta tipi ve hastalık senaryosunu sunan bilgisayar destekli simülatörlerle eğitileceği Simülatör Merkezi müjdesi veren Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi:

ARA REKLAM ALANI

“Son süreçte de hocamın bir isteği oldu. Hocalarımızın da işinin kolaylaşacağı için buradan paylaşıyorum. Bizler o günün zor koşullarında çalışırdık, artık işler kolaylaşıyor. 1 milyon dolar maliyetli Simülasyon Merkezi feda olsun hocam, sizi kıracak değiliz. 14 Mart malumunuz modern tıbbın başlangıcı olarak nitelendiriliyor. Öyleyse günün koşullarına uygun modern tıbbın ortamını hazırlamak da bizlere, şehrimize, yöneticilerimize yakışır.”


Başkan Büyükkılıç, fedakar sağlık çalışanlarının ellerinden öptüğünü ifade ederek, “Yapmış olduğumuz projelerle, insana verdiğimiz değerle, alacağımız dualarla her zaman daha ileri diyoruz. Sağlık camiası olarak iftihar edilecek bir aileyiz. Bir büyükleri olarak sağlık çalışanlarımızın ellerinden öpüyorum. Onlara bizim çok ihtiyacımız var, kendilerini geliştiren, yetiştiren sağlık çalışanlarımıza” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.