Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Ankara’daki rekreasyon alanları bayramda ziyaretçilerini ağırlayacak

Ankara’daki rekreasyon alanları bayramda ziyaretçilerini ağırlayacak
REKLAM ALANI
14 Haziran 2024 17:28
17

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanların sayısını artırmaya devam ediyor.  Çubuk 1 Barajı Rekreasyon Alanı, 30 Ağustos Zafer Parkı, Gazi Park, Park Ankara ve Batıkent Rekreasyon Alanı 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Ankara’da kalan Başkentlileri ağırlayacak.

ARA REKLAM ALANI

Rekreasyon alanları ve parklarda sevdikleriyle birlikte vakit geçirmek isteyen vatandaşlar ise düşüncelerini şu sözlerle getirdi:

Yılmaz Kocatepe: “Buraya haftada iki kere geliyoruz. Çok güzel ve temiz. Zaten temiz olduğu için geliyoruz. Kaliteli, pırıl pırıl ve güvenli bir yer. Hafta sonları zaten yer bulamıyoruz o yüzden hafta içi akşam saatlerinde geliyoruz.”

Ramazan Sarısoy: “Samsun’dan geldim. Genel olarak ulaşımı rahat ve otopark sorunu yaşamadık. Çok rahat bir şekilde geldik. Arkadaşlarımızla birlikte oturduk keyifli vakit geçiriyoruz.”

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.