Dolar 32,5397
Euro 35,0406
Altın 2.439,18
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Ankara’da Oyuncak Kütüphanesi kuruldu

Ankara’da Oyuncak Kütüphanesi kuruldu
REKLAM ALANI
26 Şubat 2024 12:21
52

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Oyuncak Kütüphanesi Derneği ile birlikte “çocuk dostu” bir uygulamaya imza attı. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Oyuncak Kütüphanesi Derneği, oyuncağa erişimi olmayan çocuklar için büyükşehir belediyesine ait 5 farklı lokasyonda Oyuncak Kütüphanesi açtı.

Ahmetler, Mamak, Sincan, Batıpark ve Altındağ Çocuk Kulübü’nde açılan Oyuncak Kütüphanesi’nden yararlanan çocuklar haftanın belirli günlerinde düzenlenen atölye çalışmalarına da katılabiliyor.

ARA REKLAM ALANI

Sosyal Belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çocuk Hizmetleri Şube Koordinatörü Nagehan Turpçu Oyuncak Kütüphanesi ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Bugün Sincan Oyuncak Kütüphanesi’ndeyiz. Oyuncak Kütüphanelerimiz, Oyuncak Kütüphanesi Derneği iş birliği ile beş farklı merkezde açıldı. Ahmetler, Sincan, Altındağ, Batıpark gibi farklı merkezlerde hizmet veriyoruz. Hafta sonları ve bazen hafta içleri atölye çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız buraya gelerek oyuncaklarla oyun oynayabiliyorlar eğer isterlerse ödünç alıp götürebiliyorlar ve istedikleri zaman atölye çalışmalarına katılabiliyorlar. Haftada yaklaşık 250-300 çocuğumuz 5 farklı merkezimizden hizmet alıyor.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.