Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Zıtlıkların birleşimi felsefesinin yansıması Picanto

Zıtlıkların birleşimi felsefesinin yansıması Picanto
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2024 17:12
13

Yeni Picanto, park kolaylığı ve manevra kabiliyetiyle de öne çıkıyor. Koltukların katlanmasıyla bin 10 litreye ulaşan bagajı katlanır bir bisiklet veya e-scooter için gereken depolama alanı sunarak kullanıcıların seyahat ihtiyaçlarını karşılıyor.  

Kia'nın "zıtlıkların birleşimi" tasarım felsefesinden esinlenen yeni Kia Picanto modern ve sportif tasarıma sahip bir görünüme kavuştu. 

ARA REKLAM ALANI

Yeni Kia Picanto'nun ön tamponu, imza niteliğindeki "kaplan yüzü" ön tasarımı, çamurluklar ve motor kaputu ile birlikte yeniden tasarlanarak araca yeni bir görünüm kazandırıyor. Yenilenen arka tasarımda güçlü ve geniş arka aydınlatma grubu, arka tamponun ve bagaj kapağının genişliğini kullanıyor.

Yeni Picanto’nun giriş versiyonu 14 inçlik jantlar ile sunulurken, ayrıca aracın üst donanım versiyonunda 15 inçlik jant seçeneği sunuluyor.  Alp Beyaz, Gümüş Gri, Galaksi Siyah, Astro Gri, Süt Beji, Mercan Kırmızı, Spor Mavi, Duman Mavi, Adventurous Yeşil aracın renk seçenekleri arasında yerini alıyor.   

Yeni Kia Picanto 1,0 litre ve 1,2 litre olmak üzere benzinli iki farklı motor seçeneğiyle yollara çıkıyor.  Her iki motor da Kia'nın vites işlevlerini otomatikleştiren AMT şanzıman ile sunuluyor. Yeni Kia Picanto standart olarak navigasyon özellikli 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya eğlence sistemi ve 10,25 inçlik gösterge ekranıyla yollara çıkıyor. 

Yeni Kia Picanto, Gelişmiş Sürüş Destek Sistemlerine (ADAS) ve yolcuların güvenliğini artıran bir dizi aktif güvenlik sistemine sahip olan Kia, Şeritte Kalma Asistanı (LKA), Sürücü Dikkat Uyarısı (DDAW), Akıllı Hız Limiti Asistanı (ISLA) ve Şerit Takip Asistanı (LFA) gibi özellikleri standart olarak sunuyor.

Bunun dışında yeni Kia Picanto kabin genelinde altı adede kadar hava yastığı ile donatılmış ve ISOFIX çocuk koltuğu sabitleme noktaları da ek güvenlik sağlıyor.  Yeni Kia Picanto, 995 bin TL başlangıç fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.  

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.