Dolar 33,9961
Euro 37,5752
Altın 2.752,05
BİST 9.419,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
31°C
Parçalı Bulutlu
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 29°C

Yıldırım caddesinin altyapı sorunları gideriliyor

Yıldırım caddesinin altyapı sorunları gideriliyor
REKLAM ALANI
19 Ağustos 2024 16:55
31

Bursa’nın en işlek caddelerinden biri olan Yıldırım Caddesi’nde, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları devam ediyor. Hem kırık ve bakımsız kaldırım taşları yenileniyor hem de alt yapı sorunları gideriliyor.

ARA REKLAM ALANI

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Nilüfer ilçesinin en yoğun caddelerinden biri olarak bilinen Yıldırım Caddesi’nin dar, kırık ve bakımsız olması uzun zamandır vatandaşın tepkisini çekiyordu.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin caddede başlattığı çalışma ile altyapı sorunlarının giderilmesi ve çevre düzenlemesi için başlatılan çalışma vatandaştan tam not aldı.

Bölge sakinleri kaldırımların yenilenmesi ile hem alt yapı çalışmaları ile sorunların giderilecek olmasından hem de estetik açıdan bölgenin güzelleşecek olmasından mutlu olduklarını dile getirirken yetkililere cadde dışında ara sokaklardaki sorunların da giderilmesi için çağrıda bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.