Dolar 34,0517
Euro 37,9031
Altın 2.814,03
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 30°C
Az Bulutlu
Mersin
30°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 29°C
Cts 28°C

Yıldırım Caddesi’ndeki bozuk yol tehlike saçıyor

Yıldırım Caddesi’ndeki bozuk yol tehlike saçıyor
REKLAM ALANI
4 Eylül 2024 17:00
18

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Yıldırım Caddesi, son zamanlarda sürücülerin kabusu haline geldi.

ARA REKLAM ALANI

BURSA (İGFA) – Cadde üzerindeki bozuk yol, hem araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor hem de araçlara ciddi hasarlar veriyor.

Sürücüler, aniden karşılarına çıkan çukur nedeniyle sık sık ani fren yapmak zorunda kalıyorlar, bu da olası trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

Vatandaşlar, yolun uzun süredir bu halde olduğunu ve yetkililerin bu durumu düzeltmek için adım atmadığını dile getiriyor. Özellikle yoğun trafik saatlerinde, bozuk yol nedeniyle yolda oluşan aksaklıklar, trafiğin daha da sıkışmasına neden oluyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.