Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

Yenimahalle’deki Zübeyde Hanım Konukevi yenileniyor

Yenimahalle’deki Zübeyde Hanım Konukevi yenileniyor
REKLAM ALANI
9 Temmuz 2024 13:14
18

10 yıldır yurt genelinden ve yurtdışından gelen hastalara, otel konforunda ücretsiz olarak hizmet veren konukevinde; boya badanadan banyo, tuvaletlerin yenilemesine, zemin fayanslarından elektrik, su tesisatlarına ve bahçeye kadar düzenlenecek.

10 yılın ardından başlatılan yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bugün vatandaşımızı misafir edecek böylesine güzel bir mekanı ilçemize kazandırdığım için onur duyuyorum.300 binden fazla hasta ve hasta yakınına konaklama hizmeti sunduk. 2014 yılında açmış olduğumuz misafirhanemiz bugün 10 yaşında. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. En kısa zamanda yenileme işlemlerini tamamlayarak konukevimizi yenilenen yüzüyle açacağız.” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

Özevler Mahallesi’nde konumlandırılan 200 kişi kapasiteli Zübeyde Hanım Konukevi; 55 misafir odası, 3 öğün ücretsiz yemek servisinin yapıldığı yemekhane bölümü, TV odası, ütü, çamaşır yıkama ve kurutma odaları, rehberlik birimi, yönetim birimi, mescid ve otopark bölümlerini içerisinde barındırıyor.

Sadece konukevi sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayan tesiste yapılan yemekler Yenimahalle Belediyesi kadın sığınma evinin de günlük ihtiyacını karşılıyor. Artan yemeklerin de değerlendirildiği konukevinden, barınaktaki sokak hayvanları için de yemek yardımı yapılıyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.