Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Az Bulutlu
Mersin
32°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 31°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Yenimahalle Belediyesi’nin 15’inci kreşinde ön kayıtlar başladı

Yenimahalle Belediyesi’nin 15’inci kreşinde ön kayıtlar başladı
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2024 12:14
15

Yenimahalle’nin 14 noktasında okul öncesi eğitim veren belediye, Serhat Mahallesi’nde hizmet verecek olan Başak Cengiz Kreş ve Gündüz Bakımevi ile 15’inci kreşi açıldı. Kreşte ön kayıtlar başladı.

Yenimahalle Belediyesi’nin çocuklara daha iyi bir gelecek sunmak için ilçeye kazandırdığı Başak Cengiz Kreş ve Gündüz Bakımevi, 440 minik öğrenciye ev sahipliği yapacak. Tam donanımlı kreş bünyesinde 22 derslik bulunurken iki ayrı dil eğitimi de verilecek. 

ARA REKLAM ALANI

İlçede ailelerin güvenle çocuklarını bırakabileceği, tam donanımlı kreşler inşa ettiklerini dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çalışan annelerimizin her zaman yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Kreş eğitimi ailelerin ve çocukların önemli ihtiyaçlarından biridir. Bu nedenle ilçemizin birçok yerinde ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri, tam donanımlı gündüz bakımevleri inşa ettik.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.